Bademøbler
Indtast undertitel her

Bademøbler

Her på siden er der en lille udpluk af de bademøbler som vi har snedker håndlavet til vores forskellige kunder rund om i hele Danmark.

Bademøbler fra Buchhaves Møbelmageri er alle snedker håndlavet efter kundernes specifik ønsker.                                                                                                                                                   De er alle lavet på bestilling og mål, de kan alle fås i andre mål og udsendende                         Skal badeværelsesmøblet være på ben, sokkel eller skal den væg hænges                                Der kan være meget at tage hensyn til, når man skal have et nyt badeværelsesmøbel.              Skal møblet går til gulvet og hvilken udformning ønsker du.                                                            Det er bare nogle af de beslutninger du må gøre dig når du tænker på at investere i et nyt bademøbel.                                                                                                                                          Her på siden finder du bademøbler på ben, sokkel eller ophængt.

Bademøbel 3

Bademøbel 3

Bademøbel 3

Bademøbel 3

Bademøbel 3

Bademøbel 3

Bademøbel 3

Bademøbel 3

Bademøbel 3

Bademøbel 3

Bademøbel 1

Bademøbel 4

Bademøbel 3

Bademøbel 3

Vi snedker håndlaver efter mål.

Uanset hvilken bademøbel du kan lide kan vi lave den i den størrelse som nu måtte passe lige til dig.

Bademøbel 3

Bademøbel 3

Bademøbel 3

Bademøbler til badeværelset

Et badeværelse skal helst være lækkert, funktionelt og praktisk. Det skal naturligvis kunne opfylde de basale behov  som der er i hverdagen. Men det gør bestemt ikke noget, at der også bliver plads til den stille fordybelse og Lidt luksus.

Vi hjælper dig gerne med designet, hvis du skulle ønske det.

Hos Buchhaves Møbelmageri kan badeværelset designes traditionelt og klassisk, så det passer til resten af boligens stil og samtidig opfylde dine krav til komfort og funktionalitet.