Prisoversigt
Indtast undertitel her

Prisoversigt

Prisoversigt. Alle vores priser variere alt efter mål og design.                                                      Prisen er med Porcelæns-knopper med skrue. Skuffer er i massiv Hvid-bøg med softclose.
Prisen er uden hårde hvidevarer, bordplade, vask, armatur. samt levering og opsætning. Det vil sige at de er hentet her hos os.

Hvis man ønsker en anden farve end vores Standart RAL 9010. vil prisen være fra + 500,- og opad alt efter størrelse og farve.

Mindre køkkener Fra 50000,-

Mellem køkkener Fra 100000,-

Store Køkkener Fra . 150000,-

Prisoversigt på Køkkener

Få et overblik på prisen. Alt efter hvor stor ens køkken er, og hvilken låge type man vælger, er prisen. Da alt virkelig er håndlavet, det vi producerer, så tager det en del tid at producere, et håndlavet snedker køkken. For at vejlede lidt med prisen har vi delt det lidt op i størrelser og låge type på køkkenerne.Da de ikke koster helt det samme at producerer. Den billigste køkken har helt glatte skuffefronter, men fyldningslåger, dernæst kommer skuffefronter med fyldning, som lågerne. Den sidste er så hvis man vælger at fyldningen i rammen skal have en friset kant. da er selve fyldningen tykkere og den frisede kant er håndfræset. Landkøkkener koster mere end snedkerkøkkener, fordi det tager betydeligere længere tid at lave med udvendige låger end indvendige. Her er låge rammen også 25mm tyk. De udvendig Hamborg hængsler er slået ind i både korpus og låge ligesom i gamle dage. Både skuffeforkanter og låger er håndfræset med en kvartsstaf, på den udvendige kant.

 Bademøbler

Prisen er uden, bordplade, vask, armatur. samt levering og opsætning.

Små bademøbler fra 4000,-

Mellem bademøbler Fra 6000,-

Store bademøbel Fra 10000,-

 Garderober

Prisen er med hylder og bøjlestang. Men uden indvendige skuffer. Samt levering og opsætning

Små Garderobe Fra 10000,-

Mellem garderobe Fra 15000,-

Store garderobe Fra 20000,-