Buchhaves Møbelmageri
Indtast undertitel her

Rammekøkkener

Det klassiske koncept forbliver med rammekøkkener

Snedkerkøkken Frimarsgade

Landkøkken Roskilde

 Rammekøkkener

Alle de køkkener vi håndlaver er alle rammekøkkener, det vil sige at der er en tydelig ramme mellem hver korpus og igen mellem hvert enkel låge eller skuffe.

Det betyder at du har et køkken med en tydelig gennemgående ramme i hele køkkenet. Hos Buchhaves Møbelmageri har vi altid lavet rammekøkkener.

De tidligere køkkener som blev snedkerfremstillet på fabrikkerne var også et rammekøkken
Men For at spare på materialer og især pris, begyndte man at producere i billigere materialer og helt undgå rammekøkken. Derfor kan man se en del køkkener fra 50érne og frem til i dag, se køkkener hvor skuffer og skabe går helt til kant uden en synlig for-ramme.
Men i dag ser man flere og flere rammekøkkener for det klassiske køkken har igen fundet nyt liv.

Hos Buchhaves møbelmageri har vi altid produceret rammekøkkener og det med stor succes.

Rammekøkkener er et gedigent håndværk

Her kombinerer vi gedigent håndværk og holdbare materialer med rammeteknikken så du som kunde får et stærkt og uforgængeligt køkken. Hos os kan du, som kunde selv bestemme præcise mål for dit køkken og har du specifikke ønsker eller behov inddrager vi gerne dem, så dit køkken får et helt unikt præg lige efter dine køkkendrømme.

Hos Buchhave Møbelmageri

Altså indrettes dit køkken, så det rummer den stemning og det lys, som klæder boligen bedst, samtidig med at vi giver dig det moderne køkkens bekvemmeligheder. Når materialerne udvælges til de håndlavede rammekøkkener. Bliver det fremstillet i Poppelplader og Fyr mens skuffer og bakker er lavet i massiv træ, som er skinner med softclose alle vores produkter bliver sprøjtemalet i vores egen malerafdeling og farven er helt op til kunden. Det er også muligt at får ubehandlet produkter hvis det er et ønske. både.

Snedkerkøkken

Snedkerkøkken